Hippolyte Coaching - Coachen met paarden is leren door ervaren!
Zakelijk
Hier treft u de meest bekende programma's aan waarbij Coachen met paarden worden ingezet. Combinaties van programma's zijn uiteraard mogelijk.  Deze zaken komen uitgebreid aan bod tijdens een intake-gesprek.  U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over onze activiteiten en andere opties.
 
Leidinggeven - persoonlijke effectiviteit
Leidinggeven - persoonlijke effectiviteit
Elk paard in de kudde heeft een eigen rol. De kudde kan staan voor een team, collega's, een directie..... Elk individueel paard vertelt je iets over je eigen rol en de patronen in de relatie. Maar je krijgt ook de kans om er wat mee te doen. Door de activiteiten op een andere manier uit te voeren kan je experimenteren welke manier het beste resultaat oplevert voor jou.
Samenwerken
Samenwerken
Paarden zijn kuddedieren en door onderling goed samen te werken en de rollen goed te verdelen (naar ieders vermogen), kunnen zij overleven in de natuur. Ontdek de kansen en bedreigingen voor jouw team/bedrijf door samen met de paarden activiteiten uit te voeren.
Communiceren
Communiceren
Paarden zijn erg sensitief en beschikken over ontzettend goed ontwikkelde zintuigen. Een paard doorziet in de interactie met mensen onze emoties en bedoelingen. Doordat paarden onze angst, onzekerheid, boosheid, verdriet, enz.,...herkennen en dit te spiegelen, onstaat de mogelijkheid om snel en dieper inzicht te krijgen over onze manier van communiceren.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint