Hippolyte Coaching - Coachen met paarden is leren door ervaren!
Onze locaties
Locaties worden met zorg gekozen en voldoen aan een aantal normen, waaronder het zo natuurlijk mogelijk houden van de paarden, voldoende ruimte voor privacy, vertrouwelijkheid en veiligheid voor mens en paard . Alle locaties beschikken verder over de mogelijkheid tot napraten in een overdekte en verwarmde ruimte.
De sessies vinden buiten plaats. Trek daarom altijd geschikte kleding aan.
 
Locatie Wassenaar 
Op deze locatie werken we samen met mascotte -ezel - Willem van Rodenburg een van de oudste bewoners van de boerderij. Willem woont er samen met 4 Shetlanders en een Fjordenpaard. De locatie beschikt over een grasweide, paddock en graasweide waar de activiteiten door kunnen gaan. Koffie en thee gebruiken we in het clubhuis. Indien gewenst kan er een lunch worden geregeld.
 
 
 
Locatie Den Hout
Op deze locatie werken we met "grote paarden".
Er zijn 2 Belgische trekpaarden en 1 Franse Percheron die voorheen een carrière heeft gehad in de bosbouw.  Soms is er ook een Haflinger aanwezig. Deze grote en stoere paarden maken ondanks hun zeer rustige en vriendelijke temperament best indruk!  De locatie beschikt over weides, grote buitenbak en prachtige napraatruimte waar naast koffie en thee ook een lunch kan worden geregeld.
 
 
 
Locatie Klarenbeek
Op deze locatie werken wij met een vaste kudde van zes paarden. De paarden zijn IJslanders, die naast heerlijke bosritten ook geregeld actief zijn op wedstrijden. De IJslander is een paard met een sterk karakter, die het leuk vindt met je samen te werken en door zijn eigen inbreng een extra dimensie aan de activiteiten geeft.  De locatie beschikt over paddocks van diverse afmetingen. Koffie, thee en de lunch worden gezamenlijk gebruikt in de boerenkeuken. 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint