Hippolyte Coaching - Coachen met paarden is leren door ervaren!
Evenementen
 
We bieden een variatie aan activiteiten die aansluiten bij ieders smaak en budget. Onze meest populaire activiteiten staan hieronder vermeld. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over onze diensten en andere opties.
 
Workshops
Workshops
Door ervaren leren en werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Op de locatie van jouw keuze. Actuele onderwerpen die geschikt zijn voor iedereen.
Teamuitje
Teamuitje
Een uitstekende manier om kennis te maken met coachen met paarden. Tijdens het intake-gesprek bereiden we het teamuitje goed voor. Op de dag zelf maken we er samen op een ontspannen manier wat leuks van. Doordat paarden onmogelijk niet kunnen spiegelen krijg je altijd tips mee over de actuele thema's die spelen binnen jouw team/bedrijf.
Intervisie voor coaches, gansstijl
Intervisie voor coaches, gansstijl
Ganzen lossen elkaar af in een groep. Al de gans die voorop vliegt moe wordt, neemt een andere gans het over. Ganzen nemen verantwoordelijkheid op qua werkproces en interactie in de groep. Deze stijl past prima bij een intervisiegroep. Basisintervisie methode afgewisseld met verschillende technieken. Voor coaches, leidinggevenden, sr. medewerkers, projectleiders
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint